Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı ivedi çıkış derunin kullanılacaksa o dakika vacip koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri yüz kapılar pert görmez.

Mono blok beden dokuması düzen sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin içinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz yapı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir pozisyon simultane insanların rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğruca açılmaktadır.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet mesleklemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Emektar örgülarda yapı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, kızılışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yapıda yangın çıkması halinde flama ve esrar yangın kapısı sebebiyle istanbul Yangın kapısı fiyatları özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olgunlaşmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları makul fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın palas boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page